11-06-16

wat ik nog wil doen #1

Het eerste deel van een nieuw reeksje op mijn blog. Een soort kruising tussen een to do list en een bucketlist, maar dan op mijn manier. Wat er in dit lijstje van vier staat: die ene vriendin zo ver krijgen dat ik foto's van haar mag nemen // mensen vertellen over deze blog // veel kunst gaan kijken in museums en galerijen // m'n schetsboek overal mee naartoe nemen.

6 opmerkingen:

 1. Goeie lijst - en haalbaar (ook belangrijk). Zeker die laatste twee herken ik. Dus ik ben benieuwd hoe je die in de praktijk gaat brengen. Kan ik mooi afkijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat mooi getekend! Je hebt echt zoveel talent! Je moet dit soort posts echt meer plaatsen! En echt aan mensen vertellen dat je een blog hebt (ook al is dat doodeng), moet je kijken hoe mooi dit is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is zo leuk! Dat zijn ook echt dingen die ik moet doen. Vooral een schetsboek overal mee naar toenemen. Ik vind het er altijd zo leuk om mensen gewoon op straat in hun schetblokje zien te tekenen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat van het vertellen over je blog, gewoon doen Lise! Je gaat echt geen spijt krijgen, je hebt een waar kunstwerkje gecreƫerd hier op het net en anderen moeten dit bewonderen. (Misschien moet ik me ook maar outen als blogger, al moet ik nog bekomen van het moment dat ik bekende dat ik een hipster ben oeps, gaat me nog maaaanden achtervolgen, haha) En jaaa, museums en galerijen, ga ik op mijn zomer bucketlist zetten, ik heb al veel te lang geen museum meer bezocht. Hoe chill is dit lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk gedaan dit! ♥ Herinnert me er ook aan dat ik nog mijn zomer'doelen' moet opschrijven..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dit, echt heel creatief! Aan anderen vertellen dat je een blog hebt lijkt me ook heel eng, maar het wel waard uiteindelijk. Ik ben benieuwd naar de volgende posts uit dit reeksje (:

  BeantwoordenVerwijderen