01-12-15

iets met bewegende bomen enzoOp deze eerste decemberdag heb ik voor jullie een filmpje dat ik maakte! Het is niet dat ene van in the golden hour, maar dat van ervoor (als je niet snapt waar ik het over heb, lees dan mijn vorige post). Het liedje dat ik heb gebruikt is Roslyn van Bon Iver, een echt winterliedje als je het mij vraagt. (Ik ben zo blij dat Vimeo het liedje niet heeft geweigerd! Eerste keer dat ik geen nieuw liedje heb moeten zoeken volgens mij)

7 opmerkingen:

 1. Oh, dat liedje klinkt zó leuk! Gelukkig aanvaarde Vimeo het deze keer wel, dan kunnen wij tenminste meegenieten van de prachtige liedjes die je altijd uitkiest! Ik vind het echt super dat jij dat kan, zo'n filmpjes maken, altijd leuk om naar te kijken! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, je filmpjes hebben altijd zoiets speciaals. (Hier moet onwijs veel tijd in gestoken zijn of niet?) Iets dat ik ook altijd krijg van de filmpjes van Aline (paperboats.nl) Ik denk dat ik dat liedje eens ga downloaden op Spotify, hihi. Je hebt gelijk het is echt zo'n fijn winter nummertje. (: (Ik kan niet wachten tot het gaat sneeuwen, die bomen bedekt zijn met sneeuw en je daar iets rond gaat maken. :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Minder dan je zou denken! Paar minuten filmen, liedje kiezen en dan ongeveer een kwartiertje lang alles in elkaar steken. Het uploaden op Vimeo duurt langer dan het maken zelf ;)
   Oooh, dankjewel! Dat is echt zo'n groot compliment! Ik kijk ongelooflijk naar Aline op ♥
   Als het sneeuwt ga ik zeker filmen! Ik kan het me al helemaal voorstellen: alles in het wit, en dan Nomi die door de sneeuw springt. Het is trouwens de eerste keer dat ze sneeuw gaat zien, dus dat wordt vast schattig :)

   Verwijderen
 3. Mooi zo'n filmpje! en dat liedje klinkt echt heel leuk:D
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf gedaan! En 'n mooi liedje!

  BeantwoordenVerwijderen