03-02-13

5 Valentijn (outfit) DIY's

Wil jij op valentijn de perfecte zelfgemaakte outfit dragen, maar heb je ab-so-luut geen idee wat te maken of aan te doen? Hier zijn dan wat valentijn ideetjes!
 


honestlywtf
 
Deze geknoopte armbandjes zijn supermooi en supermakkelijk te maken! Bij de DIY's van honestlywtf vind je nog veel meer armbandjes om te maken zoals deze. Het duurt helemaal niet zo lang als het lijkt, op één dag zou je er wel een hele arm vol kunnen maken. Ze zijn ook leuk om aan je vriendinnen te geven als valentijnscadeautje, waarom zou je tenslotte alleen cadeautjes aan je vriendje/vriendinnetje kunnen geven op valentijnsdag?9925a258cbbee78e37e1ee69d880f36b_large
thehunt.com
Heb je nog een oude broek liggen, en wilde je altijd al je eigen shortje maken maar wist je nooit hoe je het wilde customizen? Dan is dit de perfecte DIY voor jou! Je knipt je broekspijpen van je broek op de gewenste hoogte en plaatst studs op één (of twee) kanten van het shortje. Deze hartvormige studs kan je goedkoop vinden op ebay of in hobbywinkels zoals de Veritas.
Je kan atuurlijk elke vorm van studs gebruiken die je wilt, er zijn duizenden vormen en maten te krijgen.Valentine Heart Sweater DIY Close UpOp valentijnsdag wou je nou net die ene trui aandoen die juist nu in de was zit! Wat nu? Neem een saaie trui en leuk hem op met veiligheidsspelden! Dit is echt een van de makkelijkste DIY's die ik al ben tegengekomen. Wanneer je deze trui aanhebt zul je gegarandeerd veel complimentjes krijgen!
 

Als je nu nog altijd geen idee hebt wat je gaat aandoen voor valentijn is deze DIY misschien iets voor jou. Je hebt er wel een (oud) t-shirt of topje voor nodig. Kant kan je vinden in een hobby- of kringloopwinkel.
 
 
Felt Valentine Envelopes Tutorial.En als laatste deze valentijn enveloppen die eigenlijk niet in deze DIY lijst hoort. Ik vond hem wel toepasselijk voor op de blog :) Ze zijn niet alleen leuk om lieve briefjes in te doen maar je kan er ook nog eens kleine verassingkjes in verstoppen. Geef ze persoonlijk aan iemand of laat ze stiekem in de tas van een vriend of vriendin vallen.


Op zoek naar nog meer ideeën? Nog altijd? En voor de echte doorzetters :)

♥Lise

3 opmerkingen: